[]
[Web Creator] [LMSOFT]
ILKE MAKINA-FIRAT
Sub brandul Firat, Ilke Makina produce si ofera clientilor sai o gama foarte variata de cabine de vopsire si
spatii de pregatire, in acord cu dorintele clientiilor.
  
Ilke Makina ve Tes. San. Ve Tic. Ltd. Sti. a fost  infiintata in 1993 in Izmir, Turcia, ca primul producator profesionist de vopsele auto si de cabine pentru vopsire prin pulverizare. De cand lucreaza sub marca Firat, societatea a crescut si s-a dezvoltat. Drept urmare, in 1999 fabrica s-a mutat in parcul industrial Akhisar Organized Industry Estate si si-a marit capacitatea de productie. Societatea produce intr-o fabrica de 5000 de metri patrati aflata pe un teren deschis de 10000 metri patrati folosind sisteme, echipamente si masini cu tehnologie CNC de ultima ora. A castigat increderea industriei constructoare de masini prin faptul ca a tinut pasul cu tehnologia in continua crestere, cu ajutorul personalului sau bine educat si cu experienta, si prin raspunsul imediat la cerintele si nevoile clientilor din toata reteaua sa internationala de service.

Prin cresterea exportului odata cu increderea de a fi prima si cea mai mare societate de pe piata sa interna, in prezent, societatea exporta 40% din productia sa in peste 25 de tari din toata lumea, marindu-si exportul cu 20% in fiecare an. Ca urmare a acestei cresteri, societatea satisface cererile si nevoile crescande ale clientilor sai iar prin departamentul propriu de cercetare - dezvoltare, a devenit un pionier in tehnologie.

Ilke Makina le acorda clientilor sai o atentie totala ridicand standardele si nefacand rabat de la calitate in viitor.

Sub brandul Firat, Ilke Makina produce si ofera clientilor sai o gama foarte variata de cabine de vopsire si spatii de pregatire, in acord cu dorintele clientiilor, cu tipul de vopsele folosite si cu dimensiunile autovehiculelor ce vor sa le vopseasca. Astfel, va propunem cabine de vopsit cu lungimea de la 6m pana la 16m, cu inaltimea(interior) intre 2,67-4,97m,cu sisteme complete de recirculare a aerului pe fazele de vopsire, pregatite pentru vopsele pe baza de apa sau solventi.
  
Cabine de vopsit ‘FIRAT’ sunt exportate în peste 25 ţări, inclusiv în Germania.
‘FIRAT’,caută distribuitori in România  pentru vânzare cabine de vopsit auto.
Cei interesaţi se pot adresa în limba engleză sau turcă la adresa de e-mail de mai jos.